Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /chroot/home/ballatam/mtzklima.hu/html/modules/mod_novasfh/mod_novasfh.php on line 28 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /chroot/home/ballatam/mtzklima.hu/html/modules/mod_novasfh/helper.php on line 59
Please update your Flash Player to view content.
Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically in /chroot/home/ballatam/mtzklima.hu/html/components/com_phocagallery/router.php on line 38 Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically in /chroot/home/ballatam/mtzklima.hu/html/includes/application.php on line 536 Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /chroot/home/ballatam/mtzklima.hu/html/components/com_phocagallery/router.php on line 38

Szolgáltatás

Új rendszerek kivitelezése

Kivitelezésénél mindig figyelembe vesszük a jármű (traktor, munkagép, kombájn) paramétereit. Úgy választjuk ki a rendszert, hogy minden tekintetben a tökéletes működést biztosítsa a gépkezelőnek.

Belarus (MTZ) traktorok kivitelezésénél a klíma rendszer úgy van beépítve, mint ha gyári beszerelés lenne. Klímacsöveket a vízcső mellett zártszelvényben vezetjük el, így esztétikusan rejtve marad. Viszont típusokként változik a rendszer kivitelezése. Négyhengeres motornál (820-892.2) a generátor helyére építjük be a kompresszort, és a generátort pedig egy külön konzolra szereljük a motor másik oldalára. Ezzel a megoldással az oldalfalak a gyári helyükre kerülnek vissza. A 952.3 műanyag oldalfalas kivitelnél viszont a generátor felé helyezzük el a klíma kompresszort, 1221.3 kivitelnél is más kivitelezést alkalmazunk. Tehát, minden típusba megvan a jól bevált módszer. Képek a munkáinkról fül alatt megtalálják a fotókat.

Minden újonnan kiépített klímarendszerre 1 év garanciát vállalunk !!!!

Az 1 éves garanciát csak úgy tudjuk vállalni, ha a beszerelés dátumát követően két időszakos garanciális ellenőrzést végzünk a kiépített rendszeren. Első átvizsgálás esedékessége a beépítéstől számított 6 hónap, másodikat a garancia letelte előtt kell elvégezni.